Sponsor worden?

WIJ HEBBEN ELKAAR NODIG…

Graag willen wij u informeren over de sponsormogelijkheden die Triathlon Zaanstad kan bieden tijdens en voor het evenement dat op zondag 8 september 2019 zal plaatsvinden.

In de sponsorbrochure vindt u alle mogelijkheden die wij in 2019  aanbieden terug, buiten deze mogelijkheden is ook ruimte voor maatwerk voor uw bedrijf.

Bij de organisatie van een triathlon komt veel kijken. Bovenaan staan uiteraard het waarborgen van de veiligheid van de deelnemers en het publiek en het streven om er een onvergetelijke dag van te maken.

Deze zaken zijn kostbaar en kunnen dan ook niet zonder de hulp van sponsoren.

Door sponsor te worden van Triathlon Zaanstad ondersteunt u een uniek evenement in Zaanstad. De triathlonsport heeft een positief imago, is één van de meest veelzijdige sporten die er zijn en behoort tot de top drie snelst groeiende sporten in Nederland.

Gestart als een lokale sportwedstrijd, is Triathlon Zaanstad uitgegroeid tot een nationaal sportevenement dat inmiddels grote bekendheid geniet in Nederland.

In 2019 keren wij met behulp van Gemeente Zaanstad terug op de plek waar het ooit begonnen is: in de omgeving van Vrouwenverdriet (ter hoogte van de watertoren van Assendelft en de N246). Hier zal op een verkeersvrij parcours een 1/8 triathlon (750 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer hardlopen) op het programma staan.

De Triathlon Zaanstad van 2019 zal groter dan ooit worden: vanaf 9.30 uur tot 15.30 uur zullen er naar verwachting meer dan 1500 triatleten van start gaan om hun 1/8 triathlon te volbrengen.

Door deze enorme groeispurt worden we na de Dam tot Damloop het grootste sportevenement binnen de gemeente Zaanstad.

Uiteraard brengt dit veel extra uitdagingen met zich mee, maar ook vooral veel kansen voor diverse partijen om zich aan de deelnemers en het publiek te tonen door te participeren aan dit evenement.

Voor meer informatie kunt U zich wenden tot één van onderstaande contactpersonen of contact zoeken via het contactformulier.

Ronald Oosterhoorn:    06-15472893
Koen van der Woude:   06-30386619
Dennis Looze:              06-27598993

Wij hopen uw interesse gewekt te hebben en hopen u te kunnen begroeten als partner van dit bijzondere evenement.

Namens  Stichting Triathlon Zaanstad.