FAQ veel gestelde vragen…Hoe lang is de Triathlon?
Alle triatleten en recreanten leggen de zogeheten Sprint Afstand af; 750 meter zwemmen, 22 kilometer fietsen en 5 kilometer lopen.


Kan ik mijn eigen MYLAPS chip gebruiken (de gele chip)?
Ja dit kan, bij inschrijving dan gewoon eigen chipnummer invullen

Ik ben geen lid van de Nederlandse Triathlon Bond. Kan ik mij wel inschrijven?
Je kunt je gewoon inschrijven voor de open wedstrijd. Je hebt alleen een daglicentie nodig om mee te mogen doen. Deze daglicentie wordt door de organsatie geregeld. Hiervoor betaal je wel een bijdrage, omdat de organisatie hiervoor ook een afdracht moet doen aan de bond.


Tot wanneer ontvang ik bij afmelding mijn inschrijfgeld retour?
Bij afmelding voor 30 Juni 2019 ontvang jij je inschrijfgeld retour. Bij afmelding op en vanaf 1 Juli wordt geen inschrijfgeld gerestitueerd.Mag iemand anders op mijn naam deelnemen?
Ja, maar let op je inschrijving is persoonlijk. Bij de aanmelding tijdens de wedstrijddag kan om je legitimatiebewijs gevraagd worden. Meer hierover is te vinden in het inschrijfreglement. Als je verhinderd bent mag je de inschrijving overschrijven op een andere naam tot een week voor start wedstrijd. Deze overschrijving dient dan wel via onze administratie te verlopen.

Ik ben verhuisd en/of mijn (atleten)gegevens zijn gewijzigd, en nu?
Geef het aan ons door via info@triathlonzaanstad.nl en we passen het indien nodig voor je aan.